2022-05-26 07:37:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Csupa jót jeleznek most neked a csillagaid: pénzben és szerelemben is gyarapodni fogsz

Napi horoszkóp május 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Mars már a Kos jegyében jár. Ütemezd jól a dolgokat, ne kapkodj, ne hamarkodj el semmit, és akkor most sikerrel jársz minden ügyedben. Ha vonzódsz valakihez, most kezdeményezz, a másik is viszonozni fogja az érzéseidet!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz és a Plútó fényszöge nagyon birtoklóvá teszi a szerelmedet. Most nem mentes a párkapcsolatod a manipulációtól, féltékenykedéstől, hatalmi harcoktól. Sokat tanulhatsz viszont ezekből a konfliktusokból.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Itt az idő, hogy végre új ismeretségeket köss. Ehhez nem is messze kellene most menned, hanem éppen fordítva: közel. Azok, akiken eddig talán keresztül néztél, ma más fényben tűnhetnek fel előtted. Barátság is születhet így.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Vigyázz, a Vénusz és Plútó fényszöge nagyon is felerősítheti a féltékenységedet a mai napon! Valószínűleg nincs alapja az aggodalmadnak, egyszerűen csak a félelmeidet erősítik fel a bolygók.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars a Kos jegyében jár. Ha az eddigi időszakban nem is mentek simán a dolgaid, a mai napon mintha varázserővel ruháznának fel a csillagok. Olyan dolgokban érhetsz el haladást, mintegy varázsütésre, amiben már nem is remélted volna.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sokat morfondírozol néhány bizonytalan ügyedről, valami aggaszt a bolygók jelzése szerint. Pedig jobban kellene bíznod a jó sorsodban. Hamarosan minden jóra fordul, főleg, ha használod a pozitív gondolokzás erejét.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma olyan ember kereshet fel téged, hogy a tanácsodat kérje, akit eddig ellenségének tartottál, vagy legalábbis nem túlságosan kedveltél. Ma megteheted, hogy irányítod őt. De ne vidd túlzásba: azzal megint csak eltávolítanád magadtól.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz és a Plútó fényszöge ma magnetikus vonzerővel ruház fel. Akit kiszemelsz magadnak, az nem tud ellenállni önnek. Ne éljen vissza az erejével, maradjon olyan őszinte, mint amilyen szokott lenni.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Csupa jót jeleznek most neked a csillagaid: pénzben és szerelemben is gyarapodni fogsz. Még az is meglehet, hogy szinte csodálkozva nézed az eseményeket… A változás a tudatodban kezdődik.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Bak szülötte a mai napot a kalandokra szánja el magát. Ha eddig nem volt bátorságod megtenni valamit, most végre erőt gyűjtesz hozzá. Régóta érlelsz már egy gondolatot: tegyél róla, hogy valósággá váljon!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Végre elvonultak a fellegek a fejed fölül. Élvezd a napsütést, ami legalábbis lelki értelemben felragyog rád. Az örömöt ne tartsd meg magadnak: hívd meg barátaidat egy kis csevegésre!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Bár a szerencse melletted áll, ahhoz, hogy kamatoztatni is tudd a lehetőségeidet, ki kellene nyújtanod értük a kezed. Ma különösen segítségedre lehetnek ebben a csillagok. Mert hozzád vezetik azt az embert, aki a támaszod lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: